Treballant per a la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual

El dimarts 4 de desembre, Aproscom ha realitzat una trobada per agrair a totes les persones voluntàries que col•laboren habitualment a les activitats que es duen terme a l’entitat.

Dia Internacional del Voluntariat 2012

La participació de voluntàries i voluntàries, que actualment són al voltant de 50, permet millorar les relacions socials de les persones amb discapacitat intel•lectual i al mateix temps suposa una realització personal per a les persones que cedeixen una part del seu temps per contribuir a la millora de la qualitat de vida dels usuaris dels serveis d’Aproscom.
Durant el matí, el voluntariat ha pogut participar a una formació sobre l’entitat i la intervenció en persones amb discapacitat intel•lectual, seguit d’un berenar servit pels alumnes que realitzen el curs de formació de Restaurant i Bar i gaudir d’una representació de teatre negre a càrrec d’alguns alumnes del CEE. Joan Mesquida.
Aquesta trobada s’emmarca en les activitats del Dia Internacional de les persones amb Discapacitat ( 3 de desembre) i el Dia Internacional del Voluntariat (5 de desembre) que es celebren cada any.