Treballant per a la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual

Més de 60 professionals del sector de la discapacitat s'han reunit del 4 al 6 d'octubre a la Ciutat de la Cultura de Santiago de Compostel·la per a compartir i experimentar metodologies i eines de canvi dels models organitzatius i de gestió de les seves entitats.

La iniciativa s'emmarca en les activitats del projecte "TooL Lab: Think tank de transformació de l'Economia social dels més vulnerables", que ha estat finançat pel Ministeri de Treball i Economia Social amb fons NextGenerationEU en l'última convocatòria del PERTE de l'Economia Social.

En concret, els dies 4 i 5 d'octubre s'han dut a terme sessions de capacitació i experimentació conjunta centrades en l'aplicació de metodologies per al canvi en la cultura organitzativa, inspirades en la Teoria U, el Paradigma TEAL, la Comunicació No Violenta, l'Holocràcia i la Soclocràcia. La capacitació s'ha fet gràcies al suport de facilitadors experts, com en José Manuel Portalo (Esment), Atzio Orexa (Grup Ner), Eva Miguélez (Deluz&Compañía i El Súper dels Pastors) i Ester Ortega (Fundació Aprocor).

Finalment, el dia 6 s'ha celebrat la jornada de presentació de la Xarxa TooL Lab a les institucions i a les entitats del sector de l'economia social de Galícia.

participants a les jornades Tool Lab a Galícia

logotip de la xarxa Tool Lab