Treballant per a la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual

La Fundació Guillem Cifre de Colonya ha repartit 178.000 € entre 129 entitats de les Illes Balears que treballen al camp de l’acció social i la conservació de l´entorn, entre elles, Aproscom.

La Fundació va fer entrega de 3.500 € per a Fundació Tutelar i per al programa Autogestors.

Per al programa de Fundació Tutelar, que és un servei que està està destinat a vetllar per la persona tutelada amb la finalitat d’aconseguir el seu benestar i desenvolupament integral, oferint suport emocional i efectiu.

I per al programa d’Autogestors, dirigit a persones adultes amb discapacitat intel·lectual per treballar l’autodeterminació i amb capacitat d’autogestió.

Els grups d’autogestors ofereixen la possibilitat de que cada un dels membres disposi del seu espai per expressar-se i manifestar les seves necessitats i desitjos, per escoltar i ésser escoltats, on compartir experiències, és un espai on els vertaders protagonistes són les persones amb discapacitat, un espai de participació. Admetre aquest drets, és respectar a la persona amb discapacitat intel·lectual com un igual, amb les seves diferències, la seva originalitat, que de cap manera és sinònim d’inferioritat.

Fundació Guillem Cifre de Colonya