Treballant per a la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual

Perquè vos pogueu fer una idea de com s’ho han passat els infants i joves a les activitats d'estiu d'Aproscom vos presentam: “Les aventures a l'estiu, ens transformam en personatges dels dibuixos per viatjar al món de Perry”.

Esperam que vos agradi!

Clica aquí per a veure el video

Un any més, Aproscom ha organitzat activitats d’estiu. Una trentena d’infants i joves han participat d’aquesta iniciativa on a més de poder gaudir de la companyia dels amics han pogut participar en tota una sèrie d’activitats lúdiques: piscina, excursions, activitats esportives, manualitats... Durant aquests mesos han compartit també experiències amb altres infants que participaven de les activitats d’estiu de l’Ajuntament de Manacor, de Felanitx i el Club d’esplai de Crist Rei.

Activitats d'estiu d’Aproscom :: 2012 Activitats d'estiu d’Aproscom :: 2012

 

 

 

 

 

 Les activitats d’estiu, a més d'ésser un espai d'esbarjo per als infants i joves, són també un suport per als pares que durant els mesos d’estiu fan feina i per tant no tenen qui es pot fer càrrec dels seus fills.

Aquest any, a les activitats d’estiu que s’organitzaren per la darrera setmana de juny hi han participat infants de 3 a 12 anys amb i sense discapacitat. L’activitat ha estat un èxit i tant els infants com els pares estan esperant poder tornar a repetir l’experiència.